aluminium radiatoren

aluminium radiatoren

Het voordeel van aluminium radiatoren is dat ze een snelle opwarming hebben en zeer duurzaam zijn, ze kunnen niet roesten en zijn daarom ook geschikt voor badkamer toepassingen of andere vochtige ruimtes. 

Zoekt U een design radiator die heel veel warmte geeft, licht van gewicht is en geheel corrosievrij kijk dan niet verder! Wij hebben een breed assortiment verticale aluminium designradiatoren van het merk Aklimat. Deze zijn allemaal voorzien van meerdere aansluitmogelijkheden aan de zij- en onderkant. Bovenaansluiting behoort bij sommige maten ook tot de mogelijkheden.

Wij importeren deze aluminium radiatoren zelf en hebben deze ruim op voorraad! Deze designradiatoren hebben een zeer hoge warmte afgifte en zijn ook bijzonder geschikt om in situaties met lage temperatuur verwarming (LTV) te gebruiken. Ze zijn qua model en kwaliteit zeker vergelijkbaar en completer dan veel duurdere aluminium radiatoren die je kan kopen van merken als bijvoorbeeld Fondital Garda of Drl Oscar de luxe.

In situaties met directe stadsverwarming zijn deze radiatoren beter niet toe te passen. De hogere zuurgraad van het water kan het aluminium aantasten waardoor corrosie aan de binnenzijde kan ontstaan. De fabrieksgarantie geldt dan dus ook niet. 

Alle bijbehorende onderdelen en aansluitmaterialen ruim beschikbaar.

EU product met volledige garantie en tegen de beste prijs!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email