Grotere radiatoren = Zuiniger stoken!

Verfijn uw keuze

Grotere radiatoren = Zuiniger stoken!

Lage temperatuur = Goedkoper stoken! 
Als u de radiatoren vervangt in uw woning door grotere radiatoren kunt u op een lagere temperatuur verwarmen. De grotere radiatoren kunnen dezelfde warmte opbrengen maar met een lagere cv-aanvoertemperatuur. Hierdoor gebruikt de cv-ketel minder gas en brandt deze zuiniger. Raadpleeg uw installateur over de mogelijkheden. Dit is sowieso de oplossing die de kleinste investering vraagt.

LTV Radiatoren
We hebben in ons assortiment ook een kleine voorraad speciale radiatoren met ingebouwde ventilatoren die ontwikkeld zijn voor deze systemen. Door de ingebouwde ventilatoren en aansturing kan er met relatief kleine radiatoren bij lage watertemperatuur toch voldoende capaciteit behaald worden om de ruimte te verwarmen.

Aluminium Radiatoren
Onze prachtige Aluminium designradiatoren zijn bijzonder geschikt bij lagere temperaturen. De effieciency van aluminium voor warmteoverdracht is bij lagere temperaturen gunstiger dan van staal. Aluminium radiatoren hebben een kleine waterinhoud, zijn volledig recyclebaar en hebben lage NOx tot gevolg, zeer milieuvriendelijk dus.   

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email