Over Ons

Mijn naam is Wim de Vaan, sinds 2000 heb ik een handelsonderneming onder de naam Devaco . De handel in radiatoren is onze hoofdactiviteit. We kopen nieuwe radiatoren van fabrikanten en groothandelsbedrijven in grote partijen in de gehele EU. Deze radiatoren zijn gewoon splinternieuw en worden verkocht wegens overproductie of assortimentswijzigingen. De afzet is voornamelijk naar andere handelaren in binnen en buitenland.

Inmiddels is ons bedrijf ook steeds meer bekend onder kleinere afnemers zoals klussenbedrijven, aannemers en ontwikkelaars. Sinds kort weten ook de particuliere klant en zelfbouwer 'DeVaan Radiatoren' te vinden. Iedereen is welkom bij ons!

In het bedrijfspand van 1400 m2 hebben we naast kantoor en opslag ook een showroom waar voorbeelden van onze mooie collectie radiatoren goed te bekijken zijn. Alles wat we laten zien hebben we op voorraad en kan dan ook direct meegenomen worden!

Hoewel een gedeelte van de producten te versturen is, kan dat met het grootste deel van het aanbod niet tegen lage kosten. We doen ook graag zaken met mensen en vinden persoonlijk contact prettig met zaken doen. Daarom hebben we ook geen webshop! 

Dus bel gerust en kom langs, we nemen graag de tijd voor U!

Groeten

Wim de Vaan

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email