Over Ons

Mijn naam is Wim de Vaan, sinds  2000 heb ik een handelsonderneming onder de naam Devaco International Trading. De handel in radiatoren is onze hoofdactiviteit. Ik koop nieuwe radiatoren van fabrikanten en groothandelsbedrijven in grote partijen in de gehele EU. Deze radiatoren zijn gewoon splinternieuw en worden verkocht wegens overproductie of assortimentswijzigingen. De afzet is voornamelijk naar andere handelaren in binnen en buitenland.
Inmiddels is ons bedrijf steeds meer bekend onder afnemers zoals klussenbedrijven, aannemers en kleinere projectontwikkelaars. Via de advertenties op internet, sinds kort onder de naam 'DeVaan Radiatoren' , weet ook steeds vaker de particuliere klant en zelfbouwer uit de regio ons te vinden. Iedereen is welkom bij ons!

 In het bedrijfspand van 1400 m2 heb ik naast kantoor en opslag ook een showroom waar voorbeelden van onze mooie collectie radiatoren goed te bekijken zijn. Alles wat we laten zien hebben we op voorraad en kan dan ook direct meegenomen worden!

Hoewel een gedeelte van mijn producten prima te versturen is, kan dat met het grootste deel van het aanbod niet tegen lage kosten. Ik doe ook graag zaken met mensen en vind persoonlijk contact prettig met zaken doen. Daarom heb ik ook geen webshop! 

Bellen of mailen en bestellen gaat prima, liever heb ik nog dat U langskomt, eerst bekijkt wat U mogelijk wil kopen en het dan direct meeneemt. Ik kan U dan ook van advies voorzien zodat U zeker weet dat U de juiste radiator voor uw situatie koopt.

Dus bel gerust en kom langs, ik neem graag de tijd voor U!

Groeten

Wim de Vaan

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email