Paneelradiatoren

bekijk afmetingen en prijzen

GOEDKOOP: echte Radson paneelradiatoren in het kenmerkende bekende profiel zoals dat de laatste 40 jaar verkocht is (nu Compact Version nov 2023 genoemd). Onze voorraad van deze radiatoren bestaat uit gewone Compact radiatoren met alleen (4) zij aansluitingen alsook Radson Integra en Integra EFlow uitvoeringen met daarnaast onderaansluiting aan de Rechter of Linkerzijde of in het Midden (6 of 8 aansl). 

Wij bieden deze, zoals altijd, aan tegen zeer scherpe prijzen. In de prijslijst vindt u de voorraad en prijs voor de Compact modellen, in de laatste kolom zie je welke versies we met onderaansluiting hebben. Deze hebben een meerprijs van 25 euro t.o.v. de prijslijst.

Deze lijst wordt up-to-date gehouden, dus alles is beschikbaar. 

Kijk eens naar de prijzen en bel of mail ons gerust, gewoon langskomen is natuurlijk ook mogelijk, vrijwel iedereen slaagt bij ons, dus breng je aanhanger mee! 

Let op : deze radiatoren kunnen we niet versturen!

Wattages worden door ons aangegeven volgens 75/65/20oC dit is de eerlijke en correcte norm in een normale situatie, collega's gebruiken nog weleens de 90/70/20 norm, dit is veelal niet haalbaar!

 

 


Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email