Radiator Vlakke voorkant

bekijk afmetingen en prijzen

Radson Planora radiatoren met geheel vlakke voorkant; de meest verkochte en beste radiator met vlakke voorplaat die ooit gemaakt is. Nu tegen bodemprijzen!!

Dit is één van de weinige radiatoren die geen dunne, ervoor geplaatste gladde plaat heeft, maar een unieke vlakke en watervoerende voorzijde van 1.25mm dik staal! Hierdoor is de radiator sterker en dus beter bestand tegen beschadigingen, zoals kleine deukjes. die je bij sommige vlakke plaatradiatoren met een dunne voorplaat sneller kunt hebben.
Wij hebben nog een enkele stuks van dit topproduct op voorraad!
Dus wees er snel bij, op is echt op!

De radiatoren zijn in de kleur wit RAL 9016 (structuurlak), keurig afgewerkt met bovenrooster en zijpanelen. Ze zijn voorzien van 6 aansluitingen (ze zijn zowel links als rechts aan de zijkant én aan de onderkant rechtstreeks aan te sluiten (Links of Rechts is aangegeven in de lijst)).
In de verpakking wordt standaard meegeleverd kraanlichaam/ventiel, ophangbeugels, ontluchter, 3 blindstoppen, schroeven en pluggen.

100% nieuw met garantie!

Hebt U vragen, bel gerust!

Let op : deze radiatoren kunnen we niet versturen!

Wattages worden door ons aangegeven volgens 75/65/20oC dit is de eerlijke en correcte norm in een normale situatie, collega's gebruiken nog weleens de 90/70/20 norm, dit is veelal niet haalbaar! 


Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email