lage temperatuur Convectoren / Radiatoren

Radson Ulow‑E2 radiatoren zijn speciaal ontwikkeld ook op op ultra lage temperatuur te kunnen verwarmen. Hierdoor kan hij ook op een warmtepomp worden aangesloten. Klassieke radiatoren kunnen dat niet, omdat ze op een ultra lage watertemperatuur van 30 à 35°C onvoldoende vermogen hebben – tenzij er een ingewikkelde installatie aan voorafgaat.

Deze radiatoren hebben een midden aansluiting en het geïntegreerde besturings- en ventilatiedeel heeft een 220V aansluiting nodig. Ook in situaties met normale watertemperatuur zijn deze radiatoren toepasbaar, door de ingebouwde ventilatoren haal je dan een veel hogere capaciteit dan normaal uit een radiator! 

De E2 van Ulow‑E2 staat voor de combinatie van twee warmtetypes: stralingswarmte met versterkte convectiewarmte. Dat zorgt ervoor dat ook op een ultra lage temperatuur van 35°C het juiste warmtecomfort behaald wordt. Bovendien kan deze radiator in de zomer ook koelen!

  • Ulow‑E2: de énige radiator die reactief (snel en flexibel) kan verwarmen op ultra lage temperatuur
  • Ultra lage temperatuur = minder CO2

 

We hebben op voorraad:
T22 H600 Breed 600 prijs 200 euro (>10 st voorraad)
T22 H900 Breed 400 prijs 200 euro (>10 st voorraad)


Deze radiatoren kunt alleen afhalen bij ons

Voor technische details verwijzen wij U naar de website van Radson, wij hebben hier ook geen specifieke kennis over. (overigens is er sinds kort een nieuw model, deze zijn het model dat tot vorig jaar geleverd werd) 

https://www.radson.com/nl/producten/ultra-lage-temperatuur/de-warmtepompradiator.htm  

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of onze voorraad? Neem contact met ons op!

Bel 06 223 905 39 Stuur een email